Задържат скандалната Анита Мейзер за убийството на съпруга си Николай

Анита Мейзер ще бъде задържана за убийството на съпруга си Николай Димов, твърди "168 часа". В момента вдовицата е сред основните заподозрени за тежко

Анита Мейзер ще бъде задържана за убийството на съпруга си Николай Димов, твърди „168 часа“. В момента вдовицата е сред основните заподозрени за тежкото криминално престъпление. Тя е в полицейско управление от предната нощ, когато стана ясно, че мъжът е и убит в дома им във Варна. Предната нощ, тялото на Николай Димов е намерено безжизнено в семейното жилище в морската столица. 40-годишният фитнес инструктор и спортист бил вързан със „свински опашки“ приживе.
Анита Мейзер, на която той е втори съпруг, твърдяла пред разследващите, че е отишла да пазарува в 2.30 ч. през нощта, като оставила Николай пред жилищната сграда да говори с двама негови приятели, която тя не познавала. Когато се прибрала, мъжът й вече не бил сред живите.
Тя бе отведена в полицията и часове бе разпитвана за изчистване на алибито. Според различни източници, Анита е давала противоречиви обяснения за случилото се призори на 14 август. От МВР твърдят, че е възможно убийството да бъде квалифицирано като извършено „по непредпазливост“.
Вчера приятели на Николай бяха категорични, че той е сериозен мъж, с бизнес в Щатите, не е замесен в схеми и не е длъжник никому. Така те ограничиха кръга от възможни извършители до тези в дома му. Същите подчертаха, че спортистът и фитнес инструктор Николай е достатъчно силен и опитен, за да се остави без съпротива да бъде вързан от чужди хора.
Всеки момент се очаква официална информация от Прокуратурата, която ще осветли повече подробности по трагичния казус.

COMMENTS

WORDPRESS: 0