Жена разби главата на мъжа си с чук, той е с опасност за живота

47-годишен мъж е с опасност за живота, след като бе ударен с чук в главата от жена си, съобщиха от МВР.  Сагата се е разиграла късно снощи в

47-годишен мъж е с опасност за живота, след като бе ударен с чук в главата от жена си, съобщиха от МВР. 

Сагата се е разиграла късно снощи в бургаския квартал „Долно Езрово“.

Мъжът е приет в „Шокова зала“ на УМБАЛ-Бургас, като е бил придружаван от съпругата си и двамата си сина.

От разказите на жена му става ясно, че съпругът й се бил заключил в една от стаите в дома им и тя взела чук, за да разбие вратата. Няколко пъти ударила по нея, но при последния замах мъжът й отворил и си подал главата. Така 43-годишната жена му нанесла силен удар директно в главата, разказаха очевидци в болницата пред „24 часа“.

„Уплаших се и се обадих на телефон 112. Не можах да спра ръката си, защото вече бях замахнала“, обяснила жената пред органите на реда в болницата.

На полицаите казала още, че чукът, с който нанесла сериозния удар в главата на съпруга си, останал до вратата в дома им. Децата на пострадалия мъж и майка им са задържани от униформените и са отведени в Районното управление на МВР.

Състоянието на пострадалия е доста тежко и е с опасност за живота. Лекарите снощи не са давали много надежди за възстановяването му след тежката травма.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Направени са фотоснимки и са иззети веществени доказателства. По случая е образувано досъдебно производство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0