Жена нападна лекарка от Спешна помощ с телефон

35-годишна жена е нападнала лекар от Спешна помощ – Горна Оряховица. Това съобщиха от ОДМВР – Велико Търново. В 1.10 на 21 януари в полицията в Горна

35-годишна жена е нападнала лекар от Спешна помощ – Горна Оряховица. Това съобщиха от ОДМВР – Велико Търново. В 1.10 на 21 януари в полицията в Горна Оряховица съдействие е потърсил медицински служител от Спешна помощ. Тя обяснила, че жена с малко дете е дошла в кабинета и се държала агресивно. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че същата вечер 35-годишна жена посетила кабинета заради болното си бебе. Детето било с висока температура и се налагало да бъде транспортирано до великотърновската болница. Докато го преглеждали обаче придружаващата го жена се развикала и ударила през лицето с телефона си потърпевшата.
Извършителката е откарана с бебето в болница във Велико Търново, но срещу нея е образувано бързо производство. Бързо производство за причиняване на лека телесна повреда е започнато в Районно управление – Горна Оряховица.