”Еконт” вдига таксата за превоз на пратки!

”Еконт” вдига таксата за превоз на пратки!

Спедиторската фирма „Еконт“ обяви много сериозно увеличение на таксата за превоз на пратки – от 1 на сто до 8 на сто. Ръстът със сигурност ще увел

Спедиторската фирма „Еконт“ обяви много сериозно увеличение на таксата за превоз на пратки – от 1 на сто до 8 на сто. Ръстът със сигурност ще увеличи значително стойността на доставките. Увеличението влиза в сила от 1 юли, става ясно още от съобщението на компанията.

Ето пълният му текст:

„Уважаеми клиенти, ценим доверието ви и затова винаги следваме политика на прозрачност. Бихме искали да ви споделим следните промени за такса Гориво и пътни условия, които влизат в сила от 1 юли: Името на таксата – променяме от такса Гориво и пътни условия на такса Пътни условия. Начина на определяне – освен цените на горивата, добавяме следните компоненти: ТОЛ такси, други такси, обвързани с пътната мрежа състоянието на пътната мрежа.

През последните години, запазихме стойността на таксата на 1%. За месец юли тя ще се промени на 8%. Такса Пътни условия се обявява в началото на всеки месец на нашия сайт – www.econt.com. С тази промяна гарантираме, че ще продължим да спазваме обещанията си към всеки клиент за качествени услуги. Благодарим за доверието и трайното партньорство“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0