„Ей, велможи управляващи опичайте си акъла, че както сте я подкарали ще останете без народ!“ (снимки)

Фоторепотаж на Пламен Николов публикуван във фейсбук Ето и текстът на автора на снимките направени днес в София и публикувани от Пламен Николов

Фоторепотаж на Пламен Николов публикуван във фейсбук

Ето и текстът на автора на снимките направени днес в София и публикувани от Пламен Николов на личната му страница във фейсбук. Споделянията са хиляди, но името на мутрата все още остава неизвестно.

–––Епизод …. – „Мутрагениус в действие “ –––
И да не си помислите, че съм заснел и това е новият тъп руски или български блудкав сериал от онези с които искат да ви приспят вниманието, че не сме МУТРЕНСКА, ама без майтап – МУТРЕНСКА държава, от върха до този, булеварден мутренски „правораздавателен екшън “ в стил – слизам чупя ти огледалото, ритник, вероятно и плесник – и пистолета, който липсваше в случая…

Не знам какво…. не съдя, какво преди това е провокирало това, но алармирам вечно обясняващия се с меки кадифени ръкавици.

Цацаров и вечно намиращия се НЕ в час Борисов за битовата престъпност… И като правят закона сега за неизбежната самоотбрана и отричат нашето право на такова, а те живеят във вили и къщи с високи огради до зъби въоръжени охранители да ги пазят, нека се сетят, че от Отеца в небесата никой няма да ги опази….

А случаят е на централен булевард, в 10.48 ч. сутринта ..!? Какво остава в затънтените ни села, където къщата на бай Пешо и Марчето са на километър от центъра на селото в горната махала!??

Ей, велможи управляващи опичайте си акъла, че както сте я подкарали ще останете без народ…..ще дойдат на наше място“инако -планетянците“ и тогава ще ви питам!