Дюнерджия намери и върна 50 000 лева, собственикът им се отблагодари с …5 евро

Мъж намери и върна 50 000 лева, които откри на автогарата в Омуртаг: „Още тогава ми стана, така, неприятно. Все едно нещо съм направил и започна нещо

Мъж намери и върна 50 000 лева, които откри на автогарата в Омуртаг:

„Още тогава ми стана, така, неприятно. Все едно нещо съм направил и започна нещо като страх. Все едно съм ги откраднал, направо казано“, разказа пред Нова тв Стелиян Михайлов, който се натъкнал на огромната сума пари случайно.

Той държи дюнерджийница на автогарата и сподели, че не може да задържи чужди пари, освен това си докарвал достатъчно средства, за да живее нормално:

„Отидох на автогарата, започнах да обикалям, да търся човека“.

Открил го лесно и му предал обратно чантите с валута. Преди време отново намира и връща почти 3 000 лева на един от шофьорите на автобуси. Сподели, че не смята за нужно да се хвали с постъпката си:

„Еми виж сега – безсмислено е да се фука човек по такъв начин. Аз просто направих това, което един нормален човек трябва да направи“.

В замяна на това, че върнал парите, които били предназначени за закупуване на къща, Стелиян не получил нищо, а на жена му дали 5 долара за благодарност:

„Малко смешно, не беше прав. Аз ако не бях ги върнал сигурно инфаркт щеше да го хване“, споделя още мъжът.

COMMENTS

WORDPRESS: 0