Дрифтаджия помете три жени на тротоар в Стара Загора, едната е с ампутиран крак

Дрифтаджия помете три жени на тротоар в Стара Загора, едната е с ампутиран крак

Три млади жени са били пометени от шофьор на лек автомобил на кръгово кръстовище в Стара Загора късно снощи. Състоянието на едната от тях е много тежк

Три млади жени са били пометени от шофьор на лек автомобил на кръгово кръстовище в Стара Загора късно снощи. Състоянието на едната от тях е много тежко – настанена е в болница с ампуниран крак. Втората жена е с травма на шийни прешлени, а третата е с наранявания по главата. Сигналът за инцидента е подаден около 23.00 часа.
Една от блъснатите на тротоара жени в Стара Загора е с ампутиран крак. Това съобщиха от УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, съобщиха от Бгонеър. Състоянието ѝ е много тежко.
„Момичето е в тежко критично общо състояние, наложи се ампутация на лявата подбедрица. Младата жена остава в интензивното отделение. Спомня си какво е станало, че ги е ударила кола на кръговото кръстовище, но не иска много да говори. Другите две момичета са също с наранявания по краката, но няма опасност за живота им“, съобщи д-р Петра Раванбахш.
Втората жена е с травма на шийни прешлени, а третата е с наранявания по главата.
Жените се връщали от работа, когато шофьорът на лекия автомобил ги връхлетял на тротоара. Водачът е с отрицателни резултати от пробите за алкохол и наркотици. Срещу него е образувано досъдебно производство. По първоначална информация шофьорът е дрифтирал.

COMMENTS

WORDPRESS: 0