Ден 90: Готви се протест, по-мащабен от Великите народни въстания

Протестът продължава въпреки дъжда - и снощи демонстрантите се събраха в "Триъгълника на властта", за да поискат оставките на премиера Борисов,

Протестът продължава въпреки дъжда – и снощи демонстрантите се събраха в „Триъгълника на властта“, за да поискат оставките на премиера Борисов, правителството и главния прокурор Гешев.

Ние може би продължаваме да работим по едно голямо събитие, което ще бъде над размера на въстанията. Това отнема някакво време, обяви от трибуната адвокат Николай Хаджигенов от „Отровното трио“.

Българите в чужбина продължават да протестират всеки ден. Питат ще има ли нови въстания, за да се включат и те. А днес получихме обаждания от две различни групи от Пловдив, които работят по национални протести в Пловдив. Не се познават помежду си, търсят нас за посредник, което е чудесно – каза Хаджигенов.

Протестът продължава да търси и къде е Бойко Борисов – демонстрантите отново призоваха всеки, който има информация къде се намира премиерът или кордонът му, да съобщи във фейсбук групата „Да намерим Бойко“.

Към 20:45 ч. част от демонстрантите поеха с чадъри на традиционното шествие към Орлов мост.

COMMENTS

WORDPRESS: 0