Две от децата, блъснати от джип, паднали в реката

Четири деца са блъснати от лек автомобил на кръстовището на бул. "Владимир Вазов" и ул. "Васил Кънчев". Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът

Четири деца са блъснати от лек автомобил на кръстовището на бул. „Владимир Вазов“ и ул. „Васил Кънчев“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.
Сигналът за пътния инцидент е получен малко преди 14.00 часа. По първоначална информация водачът на лек автомобил „Мерцедес“ е загубил контрол над управлението и е блъснал 4 деца на възраст между 15 и 17 години. След това автомобилът е паднал в канала. Веднага към мястото на инцидента са насочени екипи на „Пътна полиция“, пожарната и „Спешна помощ“.
По първоначална информация две от децата също са паднали в Перловската река. Едното момиче, на 17 години, е със счупване в областта на кръста и в тежко състояние, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София. Второто момиче на 15 г. е с открита фрактура на стъпалото.
Третото момиче е с контузия в областта на подбредрицата, а 16-годишно момче е с контузия в областта на глезена.
Шофьорът, който е на около 20 години, не е пострадал. Той каза, че е карал с 50 км/ч, но е бил засечен от друг автомобил. Изясняват се всички обстоятелства за възникването на инцидента.