Дванадесетокласничка преби от бой съученичка, прати я в болница с мозъчен кръвоизлив

Дванадесетокласничка нападна и преби жестоко съученичка в класна стая на СОУ „Добри Чинтулов” в Бургас. Момичето е сериозно ранено, прието е в болница

Дванадесетокласничка нападна и преби жестоко съученичка в класна стая на СОУ „Добри Чинтулов” в Бургас. Момичето е сериозно ранено, прието е в болница, съобщава „Флагман”, позовавайки се на свидетел, пожелал да остане анонимен.Пострадалата е с нанесени средни телесни повреди, настанена е в МБАЛ-Бургас с мозъчен кръвоизлив. Ученичката е на системи и под лекарско наблюдение.
Била нападната пред очите на нейни други съученици в класната стая по време на междучасие.
Агресивната Илияна Димова млатила с юмруци в лицето и ударила с бутилка по главата съученичката си Яница. Това обаче не стигнало на побойничката, която дори започнала да блъска главата на момичето в един от чиновете в класната стая. Тогава Яница загубила съзнание и получила мозъчни травми, твърди свидетелят на жестокия побой.
„След като се прибира у дома, пострадалата започва да изпитва болка в главата и получава позиви за повръщане. Тогава тя споделя на майка си, която незабавно я води в МБАЛ-Бургас. Там е приета в Шокова зала и по късно е настанена за лечение”, каза още очевидецът.
„Илияна Димова нападнала момичето за трети път тази година. Агресивният й изблик дошъл, след като Яница й направила забележка за непристойно отношение към тяхна учителка. Преди време нападала и други момичета в училище”, твърди източникът ни.
„Въпреки това директорката не предприемала никакви мерки, а полицията отказвала да окаже помощ на пострадалото момиче под претекст, че трябва да съди побойничката по частен път”, добавя той.
„Илияна е агресивна, но не идва често в училище. Досега не сме имали толкова сериозен проблем с нея. Днес също отсъства, не знам дали е задържана“, каза директорката Галина Казакова.
Пострадалата е подала жалба в 5 РПУ. „Работи се по случая, в момента се извършва проверка по жалбата на потърпевшата”, казаха от пресцентъра на бургаската полиция.
„Потвърждавам, имаше инцидент в училището, при който пострада ученичка. Двете момичета имат личен конфликт, не знам каква е причината да ескалира до бой”, каза директорката на училището Галина Казакова.

COMMENTS

WORDPRESS: 0