Гурбетчия се върна изненадващо у дома, любовникът на жена му го наръга с нож в лицето

Гурбетчия пострада тежко при семеен скандал в Дупница и бе откаран спешно в „Пирогов”, съобщи „Струма”. Инцидентът се разиграл вчера около 15,30 ч. в

Гурбетчия пострада тежко при семеен скандал в Дупница и бе откаран спешно в „Пирогов”, съобщи „Струма”. Инцидентът се разиграл вчера около 15,30 ч. в кв. „Байкал“.

44-годишният дупничанин, гурбетчия в Италия, решил да изненада съпругата си и пристигнал в дома си, без да й се обади, но бил неприятно изненадан, заварил в дома си мъж, с когото съпругата му си пиела кафето. Кръвта на дупничанина кипнала и се завихрил скандал със съпругата му и госта й, съпроводен с юмруци. Мъжът, който правел компания на съпругата, в опит да се защити, извадил джобен нож и намушкал съпруга в лицето.

Жената веднага потърсила помощ на тел. 112. На място пристигнал лекарски екип от Спешен център в Дупница и с линейка пострадалият е транспортиран до частната болница в града.

След образна диагностика лекарите установили дълбока рана в областта на едната ябълка на лицето на мъжа и той е транспортиран за „Пирогов”. По данни на полицията мъжът е с опасност за живота. Нападателят е задържан с полицейска заповед и вече е разпитан от разследващи случая.

COMMENTS

WORDPRESS: 0