Грузински журналист в ефир към Путин: Вовочка, на красивата ни Земя няма място за такова ужасно същество като теб!

Грузински журналист в ефир към Путин: Вовочка, на красивата ни Земя няма място за такова ужасно същество като теб!

Водещ на най-големия телевизионен канал в Грузия Георги Габуния записа по време на авторското си предаване едноминутно цветущо обръщение към Владимир

Водещ на най-големия телевизионен канал в Грузия Георги Габуния записа по време на авторското си предаване едноминутно цветущо обръщение към Владимир Путин, като отдели специално внимание за майката на руския държавен глава.
„Искам да поздравя нашия велик приятел, руския президент – Владимир Путин. Вовочка, курво, кучешко говно, морж гнусен. На красивата ни Земя няма място за такова ужасно същество, такъв изрод като теб. Ти, миризлив нашественик. Майната ти, Володя. Иди на майната си заедно с твоите роби. Да ти е*а майката. О, майка ти е мъртва? О, колко жалко! О, не говори! Тя ще гори в ада с теб и баща ти. Да ви се изс*ра на гробовете. Амин!“, заяви той в ефира на „Рустави 2“.
Ръководството на телевизията е било принудено да прекрати излъчването на програмите си заради събрали се около сградата гневни демонстранти, хвърлящи по нея яйца, бутилки и други предмети, въпреки че телевизията се е извинила за постъпката на водещия.
На следващия ден „Новая газета“ и „Росийская газета“ съобщиха, че грузинските власти са осъдили поведението на Габуния. Грузинският журналист обясни, че е посочил в по време на предаването, че е минало 23:00 часа и е предупредил за характера на предстоящото си изказване. Той също определи изявлението на Тблиси, че инцидентът е „опит за дестабилизиране“ и че „няма да бъде оставен без реакция“, като опит за цензуриране, отбелязва clubz.bg

COMMENTS

WORDPRESS: 0