Григор Димитров и Рафаел Надал направиха шоу в благотворителен мач

Григор Димитров и Рафаел Надал направиха шоу в благотворителен мач, игран в Атланта. Испанецът се наложи със 7:5, 6:3 пред пълните трибуни. Приходи


Григор Димитров и Рафаел Надал направиха шоу в благотворителен мач, игран в Атланта. Испанецът се наложи със 7:5, 6:3 пред пълните трибуни.
Приходите от мача ще бъдат насочени към фондацията на Надал и към Националната тенис фондация на САЩ, която организира събитието, пише агенция Cross.

„Той е един от играчите, които искаш да наблюдаваш заради стила и характера му. Освен това прекарваме време заедно в Майорка. Тренираме, качваме се на лодка, ловим риба. Мисля, че нашето приятелство преминава отвъд тениса и това е най-важното“, каза Надал за Димитров, цитиран от „Тенискафе“.
Преди мача българинът също се изказа ласкаво за испанеца. „Рафа е специален, той е изключителна личност. Прекарал съм много време с него както на корта, така и извън него. Тренирали сме, били сме заедно извън игрището и съм научил много от него. Имах труден период преди време и тогава тренирах с него, като след това формата ми много се подобри. Всичко около него е положително“, заяви Димитров.
Преди няколко дни двамата играха на полуфиналите в Акапулко, като тогава испанецът спечели в два сета. Впоследствие Надал стана шампион.

COMMENTS

WORDPRESS: 0