Глас, приличащ на този на Борисов: Той не може да е държавен глава, този тъпанар

Глас, приличащ на този на Борисов: Той не може да е държавен глава, този тъпанар

"Той не може да е държавен глава, този тъпанар". Това е само една от многото солени реплики в пореден скандален запис, със заявка, че думите са изрече

„Той не може да е държавен глава, този тъпанар“. Това е само една от многото солени реплики в пореден скандален запис, със заявка, че думите са изречени от премиера Бойко Борисов. Записът бе пуснат в сайта „Афера“.
„Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек, к.р се набива. Той не може да поеме акъл – може да поеме един …, като се трови, като му се ….. майката” – с тези думи започва записът, като разговорът изглежда пак е по телефона. А думите са явно по адрес на президента, като сентенцията е, че „няма да се оправи, батко, нито от теб, нито от Корнелия“. По-нататък става ясно, че разговорът е по времето, когато имаше протести в цяла България заради цената на горивата. „Проблемът е Радев – че излезе и каза, че не 2,5 млн. са виновни за бедността, а че правителството е виновно”, заключва записаният в разговора, който изброява как „бедният човек се вози в градския транспорт“, който много се е подобрил. „Когато си обграден от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се правят реформи. Не, правилни неща не могат да се правят. Правилни неща с такъв президент не се правят, с такава опозиция не се правят“, гласи друго записано заключение. Интересен факт е, че записът прекъсва неочаквано т.е. едва ли това е целият разговор – съответно няма как да се прецени какъв е пълният контекст.

COMMENTS

WORDPRESS: 0