ГЕРБ събира активисти от цялата страна на контрапротест в София

ГЕРБ събира активисти от цялата страна на контрапротест в София

ГЕРБ организират контрапротест в защита на правителството, който е обявен за 19 часа пред сградата на Министерски съвет. Партийни функционери ще б

ГЕРБ организират контрапротест в защита на правителството, който е обявен за 19 часа пред сградата на Министерски съвет. Партийни функционери ще бъдат извозвани с автобуси от страната.

“Приятели, довечера от 19:00 часа да защитим легитимно избраното правителство на България! Никой не може да си позволи да нарича „мутри“ хората, които работят за бъдещето на България. Събираме се пред Министерския съвет, за да покажем, че няма да се поддадем на режисираните сценки!”. Това написа във фейсбук профила си пиарът на партията Никола Николов.

От сайта Биволъ публикуваха скрийншот от приложение за комуникация, в което има разговор с организация на ГЕРБ в Бургас. От нея става ясно, че участието е протеста пред Министерски съвет е задължително за “Народни представители, Общински съветници и Общински координатори”, а автобусите от Бургас тръгват в 13 ч. Източници на на OFFnews съобщиха за организирано извозване на партийни активисти с автобуси от Радомир и Варна.

От пресслужбата на ГЕРБ потвърдиха, че ще има съмишленици от цялата страна, но отрекоха да има задължителен елемент. „Нашите хора, едва ги удържаме от няколко дни“, добавиха от там.

В сутрешното си дълго изявление премиерът Бойко Борисов също спомена мимоходом, че партийците му се събират в негова защита.

COMMENTS

WORDPRESS: 0