ГЕРБ се появиха на Алепу, за да скандират срещу Мая Манолова и Христо Иванов (видео)

Активисти на ГЕРБ, сред които бургаският кмет Димитър Николов и бивши депутати, се събраха днес на протест в Алепу. Те скандираха "Мая вън!" и „

Активисти на ГЕРБ, сред които бургаският кмет Димитър Николов и бивши депутати, се събраха днес на протест в Алепу. Те скандираха „Мая вън!“ и „Къде е Христо Иванов?“

Аз съм Тодор Костов от Приморско. Искам да попитам това ли е новият хотел на Мая Манолова? – заяви един от активистите на ГЕРБ.

Политическа партия ГЕРБ спря това чудо на природата. Светът не е виждал такова нещо – подпорен хотел. Затова ли новосформираното мнозинство набързо се опита да придобие чрез подставени лица този подпорен хотел и по тоя начин да довърши строежа? – каза Бойчо Георгиев, общински съветник и бивш шеф на регионалната екоинспекция.

Миналата седмица Здравко Василев, по-популярен в медиите като Здравко от Big Brother, се разграничи от брат си, защото фирма, свързана със Стоян Василев, е купила „подпорната стена“ на Алепу.

На последните парламентарни избори Здравко беше кандидат за депутат в листата на „Изправи се! Мутри вън!“, а Стоян е общински съветник в Приморско от партия МИР.

„Вчера моя брат направи нещо, с което освен че ме разочарова, до голяма степен загуби и вярата ми в него. Обръщам се към Вас, защото изпитвам потребност ясно и категорично да заявя пред всички моята позиция относно решението му да закупи и довърши строителството на печално известната „подпорна стена“ на плаж Алепу… Освен че нямам абсолютно нищо общо с всичко, което се случва и се е случило там, каквито и да са неговите мотиви, аз не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива.“ – каза на 30 април във видеобръщение във Facebook Здравко Василев.

Същия ден по казуса реагира и Мая Манолова: „Тотална забрана за строителство по Черноморското крайбрежие и в защитени зони. Вече сме готови със закон за това. Здравко Василев от Приморско беше в листата ни за предишните избори. Днес се разбра, че фирма, свързана с неговия брат, е купила “подпорната стена“ на Алепу. Пълно безобразие! Там не бива и няма да се строи. И не само там, а трябва пълна забрана по цялото Черноморие.“ – каза Манолова.

По-късно в петък тя се включи от Алепу и отново акцентира, че „без значение от собственика, тук няма да се строи“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0