ГЕРБ и СДС внесоха 9999 подписа в ЦИК, Борисов ще води листа

ГЕРБ и СДС внесоха 9999 подписа в ЦИК в последния ден за регистрация на партии и коалиции за вота на 4 април.  В момента се обобщават резулта

ГЕРБ и СДС внесоха 9999 подписа в ЦИК в последния ден за регистрация на партии и коалиции за вота на 4 април. 

В момента се обобщават резултатите от номинацията на кандидат-депутати в структурите ни и до края на следващата седмица ще има окончателно оповестени списъци с кандидатите ни за народни представители. Лидерът на партията също ще бъде водач на листа, каза д-р Даниела Дариткова – председател на Парламентарната група на ГЕРБ.

В годините, в които управляваме, доказахме, че имаме воля да градим България и да постигаме видими резултати. Доказахме, че можем да носим отговорност и да се учим о грешките си. Нашата рецепта за успех е работа, работа, работа. Това и обещаваме на избирателите, ако получим тяхното доверие, заяви д-р Дариткова. Въведените противоепидемични мерки гарантират здраве и сигурност на изборния процес и затова нашият апел е за масово участие в изборите, защото само по този начин ще бъде легитимен следващият избран парламент и излъченото от него правителство“, обърна се тя.

Невъзможните партньори на тези избори са БСП, заяви лидерът на СДС Румен Христов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0