Георги Кадиев: В рамките на две седмици ще можем да се справим с актуализация на бюджета

Георги Кадиев: В рамките на две седмици ще можем да се справим с актуализация на бюджета

Смятам, че в рамките на две седмици ще можем да се справим с актуализация на бюджета. Отделени са средства за там, където има проблем. Това не е д

Смятам, че в рамките на две седмици ще можем да се справим с актуализация на бюджета. Отделени са средства за там, където има проблем. Това не е дългосрочна политика. Задължително е да има актуализация. Това каза по БТВ депутатът от ГЕРБ Георги Кадиев.

Ако те успеем да съставим правителство и влезем в следващата година, тогава съгласно закона ние ща караме с 1/12 от бюджета на тази година. Трите партии на протеста плюс нас вече правим нужният брой депутати за актуализация на бюджета. Така, че ще можем без ГЕРБ. Виждам недоверие, че ще има дългосрочност на парламента. Няма комисии.

Пенсионерите не употребяват самолетни билети и такива за концерти. Но си купуват олио, евтино сирене. Приходите ще са повече от това, което е заложило правителството. Там има голяма въпросителна от 13 процентна авансова вноска от Плана за възстановяване и развитие. Според мен служебното правителство трябва да го внесе веднага.

Има само един вариант да не се ходи на избори и това е ИТН да се върне на масата на преговорите. И да се подпише коалиционно споразумение.  Ние правителство с ГЕРБ и ДПС няма как да направим. За съжаление думите на Трифонов ме прави песимист. Политиците трябва да си преглътнат егото. Правителство на малцинство с 65 гласа няма как да има.

COMMENTS

WORDPRESS: 0