Гардове и полиция охраняват денонощно Митьо Очите, лекарите овладяха кръвоизлива му, вижте колко струват медицинските грижи до момента

Безпрецедентни мерки за сигурност са предприети в МБАЛ-Бургас заради наркобоса Димитър Желязков – Митьо Очите. Трима полицаи и петима гардове денонощн

Безпрецедентни мерки за сигурност са предприети в МБАЛ-Бургас заради наркобоса Димитър Желязков – Митьо Очите. Трима полицаи и петима гардове денонощно стоели на пост пред Реанимация, където се намира простреляният несебърлия.

Освен това пред Спешното отделение на бургаската болница постоянно имало цивилен автомобил, пълен с ченгета. Присъствието на мутри около лечебното заведение вече не било толкова осезаемо, но все още там имало няколко черни джипа и лумзини с яки момчета, съобщи Флагман.БГ, цитирайки свои източници.

Не е изключено днес охраната да се засили, след като стана ясно, че цялата банда на Божидар Георгиев – Кравата вече е на свобода. Зад решетките остава единствено Тодор Славов, за когото се смята, че е застрелял гарда на Очите – Александър Алексиев.

Според наши източници в ъндърграунда хората на Желязков се притеснявали, че някой ще опита да довърши започнатото и да навести боса в болницата. Въпреки че досега състоянието на Очите беше много тежко, към настоящия момент вероятността той да прескочи трапа не е никак малка. Критично остава състоянието на простреляния Димитър Желязков-Очите, но показателите му са значително по-добри в сравнение с предходните дни. Лекарите се надяват, че ще могат да му направят трета операция още утре.Благодарение на изключително професионалната работа на екипите на МБАЛ-Бургас е овалдяно обилното кръвотечение на наркобоса. Това важи и за т. нар. ДИК синдром, който досега пречеше за съсирването на кръвта.
До момента са му направени две операции, като при втората е махнато дебелото черво. Медиците се притесняват Желязков да не умре от инфекция, защото са изрязали доста черва. В момента Митьо Очите се намира в медикаментозна кома. Прелети са му 80 банки кръв.
Лечението на наркобоса вече надхвърля 200 000 лв.. Лекуван е с много скъпи медикаменти, като една ампула струвала 3 000 лв.

COMMENTS

WORDPRESS: 0