Владо Даверов: Гражданите са в Чикаго, селяните – в Испания, останаха джендърите и Пинковците

В любовта и дипломацията всичко е позволено, без значение колко са участниците, смята писателят "Аз съм фен на конспирациите. Гражданите и селяните

В любовта и дипломацията всичко е позволено, без значение колко са участниците, смята писателят

„Аз съм фен на конспирациите. Гражданите и селяните изчезват. Остават джендърите. Селяните гласуват от Испания – има 65 000, а граждаинте са в Чикаго. В Испания плащат по 600 евро, за да живееш до свине. Много е хитра политиката на розовите комунисти да се обръща всичко наопаки. Те са като розовата пантера. Последното нещо, което се прави у нас, е да има свобода на личността. ГЕРБ е центристка партия… Как се нарича професор, който търчи от Лондон и ни казва, че като нещо хубаво ни се случва в България, е лошо?“.

Това заяви пред Европа ТВ писателят Владо Даверов. Той визираше проф. Димитър Иванов, който живее в Англия и раздава безплатни съвети да не влизаме в шенген и за еврозоната. Той намекна, че именно той е като Пинко розовата пантера, който се опитва да прецака системата, но винаги се прецаква.

„В дипломацията и в любовта всичко е позволено, за да са доволни всички, без значение колко страни участват. Русия винаги е в схемата. Да си президент в България, е все едно да си президент на водопад. Да си летец, е реализацията на мъжа. Питах се – с какъв акъл Румен Радев, като главен летец на страната се нави да става държавен глава. Между Борисов нямаше спасен гол, но защото и двамата не уцелиха вратата“, каза още Даверов.

„Ей, можеше да си говорим за книги, загубихме време!“, коментира Георги Коритаров. Даверов го контрира: „Внимавай, да не ти изчезне пак масичката и тук!“