Вижте безумеца, който скочи от II етаж на съда с белезници

Арестантът не успя да избяга, при падането си счупи таза и крака 35-годишен арестант с белезници избяга от съдебната зала и се хвърли от втория е

Арестантът не успя да избяга, при падането си счупи таза и крака

35-годишен арестант с белезници избяга от съдебната зала и се хвърли от втория етаж, а потресаващата му каскада приключи със счупени таз и крак, и фрактура на черепа. Плюс вероятността да му бъде лепнато ново обвинение – за опит за бягство.

Снажният Кристофър Ръд, с обвинения, свързани с наркотиците и кражба, се разбесня в съда в Спениш Форк в щата Юта. По време на вяло заседание той изведнъж скочи от мястото си, затича се към вратата, преследван от съдебния пристав, а от коридора директно се хвърли през перилата, като се приземи тежко на мраморния под на партера.

На видеото се вижда как охраната долу реагира моментално, като един от приставите дори пробва инстинктивно да го хване във въздуха, за да омекоти падането му.

От полицията подозират, че Ръд може да е целял да се контузи умишлено, а не да бяга с белезници от добре охраняваното здание на съда в китното градче Спениш Форк в щата на мормоните.