Взривиха бомба пред аптека на бизнесмена Веселин Марешки

Самоделно взривно устройство избухна тази нощ пред аптека на бизнесмена Веселин Марешки в Бургас, съобщи бТВ, като се позовава на източници от МВР. Ин

Самоделно взривно устройство избухна тази нощ пред аптека на бизнесмена Веселин Марешки в Бургас, съобщи бТВ, като се позовава на източници от МВР. Инцидентът става около 3,20 ч. в комплекс „Славейков“. Пострадали няма. Нанесени са само материални щети – повредена е вратата на аптеката, счупени са витрините, счупени са стъклата на терасата от апартамента над обекта.
Полицията работи по случая. „Нямам представа, за инцидента разбрах от вас. Очакваме информация, но има вероятност взривът да е поставен в друг обект“, заяви Веселин Марешки пред Нова телевизия по повод инцидента. „Не вярвам инцидентът да е свързан с аптечния бизнес, там сме приключили развитието си и не планираме някакво разрастване. От 25 г. съм в този бранш и знам, че там няма престъпници. Няма хора, които да искат да изземат бизнеса на други“, категоричен бе бизнесменът. „Тази аптека работи от десетина години, мен лично не ме е страх. Мисля, че живеем в европейска държава и нещата се решават по конкурентен път. Не съм чувствал някаква заплаха до момента“, добави Марешки.

COMMENTS

WORDPRESS: 0