Венци Стефанов: Отборите от Първа лига ще страдат заради ЦСКА

Венци Стефанов: Отборите от Първа лига ще страдат заради ЦСКА

Босът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов разкритикува ЦСКА заради отказа на "червените" да се включат в спор

Босът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов разкритикува ЦСКА заради отказа на „червените“ да се включат в споразумението за тв правата.

В края на миналата седмица ръководството на „армейците“ изпрати ултимативно писмо до БФС, с което иска преразглеждане на договора за медийното излъчване през новия сезон.

Причината е четворен конфликт на интереси в контракта на централата с фирмата носител на правата – „Футбол Про Медия“, посочва dir.bg.

По този повод Стефанов заяви, че ЦСКА може да отиде да играе в някой европейски шампионат и допълни, че заради упорството на тима от „Армията“, ще страдат всички отбори от Първа лига.

„Какво е това нещо? Това на нищо не прилича! Нали имаше среща с премиера, за да има феърплей. Това ли е феърплея на ЦСКА?

Левски подписа, а ЦСКА не го е направил. Заради тях ще страдат повечето отбори от Първа лига, тъй като разчитат на парите от ТВ правата.

От сутринта ми звънят собствениците на отборите, които са притеснени. За тях тези средства са много важни, а някой е решил да си играе със съдбата на клубовете.

Ако ЦСКА смята, че е толкова голям отбор и иска повече пари, нека отиде да играе в друг шампионат. Защо всички трябва да страдат заради тях“, каза Стефанов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0