Васил Божков по телефона: Мен да ме издирват? Нищо не знам (аудио)

Нищо не знам. Мен да ме издирват? Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал. Това заяви пред БГНЕС Васил Божков, собственик на офисите, коит

Нищо не знам. Мен да ме издирват? Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал. Това заяви пред БГНЕС Васил Божков, собственик на офисите, които са обект на проверки от страна на полицията и прокуратурата.

Не знам какво се случва, добави Божков. Като разбера, може би ще коментирам. Нищо не знам в момента. На разположение съм на органите по всяко едно време, подчерта той.

Днес полицейска и прокурорска проверка има в централата на “Нове холдинг”, собственост на Божков. Сградата се намира на улица “Московска”, недалеч от храма “Свети Александър Невски”.

Полицейска акция има в офис на Националната лотария на улица „Фритьоф Нансен“ в столицата, както и в Комисията по хазарта.

Акцията е под ръководството на Спецпрокуратурата, но подробности за нея не се съобщават. По същото време има проверки и в бившата резиденция в парк „Витоша“, за която също се смята, че е свързана с бизнесмена.

COMMENTS

WORDPRESS: 0