Българи и турци с еднакви предпочитания в търсенето на порно в интернет

Категорията "анален секс" е най-предпочитаната от българските посетители на сайта PornHub, показва статистиката за 2018 година, изнесена от платформат

Категорията „анален секс“ е най-предпочитаната от българските посетители на сайта PornHub, показва статистиката за 2018 година, изнесена от платформата. Същата категория е най-гледана в Турция, Ирак, Иран и Афганистан, както и в Швеция, Германия и Исландия.

Зрителите от Западните Балкани и Румъния са избрали категориите с участнички зрели жени и майки, а тези от Гърция – филмите за възрастни с лесбийки. Категорията „лесбийки“ е доминираща в Северна и Южна Америка, Саудитска Арабия, Норвегия, Финландия, Португалия, Франция, Великобритания, Таджикистан и Австралия.
Филмите тип „хентай“ са фаворити в Азия – от Украйна до Япония, изключение прави югозападната част на континента, където индийците също проявяват най-голям интерес към филмите с привлекателни майки (MILF).
Субсахарска Африка е регионът, в който се гледа най-много порно с чернокожи актьори, а Северна Африка се интересува най-много от актьори араби. Египет и Мароко са единственото изключение в Магреба, като там доминиращата категория е „лесбийки“.
Средно 92 млн. души посещават сайта всеки ден, а домашният видеозапис, който създаде кариерата на Ким Кардашиян, все още е най-гледаното видео на всички времена.

През 2018 г. името на порноактрисата Сторми Даниълс (на снимката) е било най-търсеният термин в сайта, като пиковете в търсенията съвпадат с появите ѝ в новините. Даниълс обвини президента Доналд Тръмп, че ѝ е платил чрез адвоката си преди изборите през 2016 г., за да мълчи за сексуалната им връзка, осъществена, когато синът му Барън е бил на няколко месеца. Адвокатът на Тръмп, Майкъл Коен, вече се призна за виновен.

Следващите най-търсени термини са компютърната игра Fornite, индикаторът за качество на видеото 4К, категориите „Романтика“, „Транс“, „Навън“, „Татуировки“, „Тиндър“ и „Тройка“. В топ 10 влиза и Баузет, името на измислена от фенове героиня, базирана на създания от играта „Супер Марио“.