Бургазлийка, софиянец и пловдивчанин се удавиха в три курорта

48-годишна бургазлийка се е удавила вчера в местността Иракли. Съобщението за инцидента е получено около 12.15 ч. в Участък – Обзор към Районно управл

48-годишна бургазлийка се е удавила вчера в местността Иракли. Съобщението за инцидента е получено около 12.15 ч. в Участък – Обзор към Районно управление – Несебър. Жената дошла на неохраняемия плаж заедно със съпруга си, влязла на 30-40 метра навътре в морето. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, бургазлийката не успяла да излезе от водата. Тялото й е извадено от плажуващ мъж от Враца.

44-годишен пловдивчанин се удави в бурното море на плаж „Делфин“ до Ахтопол. За случая е съобщено на 30.06.т.г. около 14.10 ч. в Районно управление – Царево. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Царево.

На 30.06.т.г. около 17.40 ч. в Районно управление – Поморие, е получено съобщение за удавен мъж в морето край поморийската местност „Косата“. Установено е, че това е 64-годишен софиянец, влязал малко по-рано да се къпе в морето. Тялото му е открито на пясъчната ивица на неохраняем плаж пред почивна станция „Мак“ – Габрово.