БСП от Хасково: Сваляме доверието си от Елена Йончева, някой друг гъделичка егото й

Четири години след като журналистката Елена Йончева беше издигната от социалистите от Хасковско за депутат, а преди две години и за евродепутат,

Четири години след като журналистката Елена Йончева беше издигната от социалистите от Хасковско за депутат, а преди две години и за евродепутат, членовете от областта снеха политическото си доверие от нея, съобщиха от БСП.

Председателите на общински партийни организации от област Хасково в нарочна декларация заявиха, че са неприятно изненадани от твърденията на евродепутата Елена Йончева, тиражирани през последния месец.

Тя сякаш забрави съвместните ни усилия, които всички ние, не без активното участие на председателя на БСП Корнелия Нинова, положихме, за да бъде чут чрез нея гласът на истината срещу корупцията и водещата роля на ГЕРБ в нейното срастване с държавата, пишат хасковските социалисти.

В декларацията се казва още: „Не може да си близък и да вярваш на нашата общност само когато застанем като стена зад теб и ти се доверим, че можеш да защитиш посланията ни, а да забравиш това, когато някой друг погъделичка твоето его. Казват, че войната изяжда натрупаното в мир. Войната няма очи нито за съвместно извървените крачки, нито за полезните поуки от тях“.

Единодушно снемаме политическото си доверие от Елена Йончева, заявяват социалистите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0