Брутална гавра: Две 15-годишни момичета биха, ритаха, съблякоха чисто гола тийнейджърка, заснеха клип и го качиха във Фейсбук

Видеоклип с брутална гавра с тийнейджърка се появи във "Фейсбук" и предизвика бурна вълна от недоволство в мрежата. На клипа се вижда как момичета се

Видеоклип с брутална гавра с тийнейджърка се появи във „Фейсбук“ и предизвика бурна вълна от недоволство в мрежата.

На клипа се вижда как момичета се нахвърлят върху своя позната, обвинявайки я, че е правила секс с определено момче.

Едното момиче я дърпа я за косата и я поваля на земята, друга снима случващото се с телефон, предаде Нова телевизия.

В края на потресаващото видео момичетата карат жертвата си да се съблече чисто гола.

Според коментари под клипа във „Фейсбук“ побойничките са 15-годишни, а подложената на унижение е на 14.

„Този акт на насилие може да бъде определен като тормоз. Клипът се споделя в социалните мрежи, което говори и за налагане на т.нар. „кибертормоз”. Децата явно демонстрират гняв, желание за отмъщение, желание да доминират и унижават. Чрез този поведенчески акт се цели надмощие и борба за йерархия – поведение, присъщо на животните.

Когато животните се борят за власт, по-слабото показва корема си (най-незащитената си област), а тук се показва голота, което има същата цел”, коментира психологът Младен Владимиров.

Според него „в период на пълен разпад на всички обществени, човешки и социални ценности остават само най-архаичните – власт, секс и агресия, които да регулират взаимоотношенията ни”.

Родителите на тормозената шестокласничка, отказаха да разговарят с екипа на Нова тв. През вратата те заявиха пред камера, че не искат нито те, нито тя да се показват по телевизията, защото сега започва учебната година. Единствено споменаха, че малолетните нападателки са известни на властите и се работи по въпроса. „Аз искам да гледам порно клипа на Малина, не мога да го гледам, ама на моето дете не могат да му спрат клиповете“, провикна се бащата.
Момчето, публикувало клипа в социалната мрежа, казва, че го е видял в профила на своя позната. „Аз и нападнатото момиче не сме в добри отношения, тъй като преди време тя ме напсува на майка. Тя е бита няколко пъти – не й е за първи път“, разкри той.
Психолог се изказа по темата: „Видях клипа в оригинал. Трябва да се обърне внимание върху това, че девойката казва, че отдолу е без гащи. Това е много травмиращо. Родителите трябва да се замислят. Те не са разбрали, че детето им ходи с леопардов сутиен или ходи без бельо. Децата порастват много по-бързо отпреди. Родителите да бъдат неотлъчно до децата си, а не просто да им купуват смартфони“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0