Борисов събира актива на ГЕРБ в София на фона на протестите

Борисов събира актива на ГЕРБ в София на фона на протестите

Премиерът Бойко Борисов събира партийния елит на ГЕРБ на сбирка в София Тех Парк утре от 10:30 часа. В София ще се съберат близо 4000 активисти на пар

Премиерът Бойко Борисов събира партийния елит на ГЕРБ на сбирка в София Тех Парк утре от 10:30 часа. В София ще се съберат близо 4000 активисти на партията от цялата стран,а за да се срещнат с лидера Бойко Борисов. Сред тях ще има общински съветници, местни координатори и депутати.

Според източниците ни конференцията ни няма обявен дневен ред, а само квота за присъствие. Събитието все още не е официално обявено за медиите. Медийните служители на ГЕРБ и правителството не вдигат телефоните си и не отговарят на въпроси през месинджъри за конференцията.

Очакванията са Борисов да държи реч, в която да анализира политическата обстановка и протестите в страната и да говори за планираните си ходове. Не се очаква Борисов да подаде оставката си.

Събитието се случва на фона на 28-ия ден от протестите с искания за оставката на правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0