Борисов си поговори с Иванка Тръмп, беше й смешно

Премиерът Бойко Борисов се похвали във фейсбук профила си, че е разговарял с дъщерята на американския президент Доналд Тръмп Иванка.  "Разгов

Премиерът Бойко Борисов се похвали във фейсбук профила си, че е разговарял с дъщерята на американския президент Доналд Тръмп Иванка. 

„Разговарях с Иванка Тръмп след като двамата изслушахме речта на американския президент Доналд Тръмп. Тя е в официалната делегация на Белия дом на Световния икономически форум в Давос като съветник на президента Тръмп. Споделихме впечатления си от форума и от обръщението на президента на САЩ, в което той изтъкна визията си за редица глобални въпроси“, написа Борисов в социалната мрежа и приложи снимков доказателствен материал.

На кадрите се вижда, че Иванка е в много добро настроение. На един от кадрите милиардерската щерка е грейнала в 24-каратова усмивка, гордост за всеки стоматолог.

Министър-председателят Борисов замина вчера за Швейцария, където участва в 50-ата Годишна среща на Световния икономически форум в град Давос.

Темата на тазгодишната среща е „Заинтересовани страни за един кохерентен и устойчив свят“.

На срещата присъстват около 3000 участници във форума, сред които са президентът на САЩ Доналд Тръмп, федералният канцлер на Германия Ангела Меркел и председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард.

COMMENTS

WORDPRESS: 0