Борисов се притесни за соц актива: Измъчват възрастни хора, да се върнат живи и здрави от Бузлуджа

Борисов се притесни за соц актива: Измъчват възрастни хора, да се върнат живи и здрави от Бузлуджа

Премиерът Бойко Борисов използва хитовото си лайв шоу във фейсбук, за да отговори на призива на Корнелия Нинова българският народ да се изправи, за да

Премиерът Бойко Борисов използва хитовото си лайв шоу във фейсбук, за да отговори на призива на Корнелия Нинова българският народ да се изправи, за да бъде свалено авторитарното му управление от власт.

В новия епизод лидерът на ГЕРБ посъветва журналистите да си пуснат видеото от днешната му среща с учители в Пловдив и там те щели да видят колко много от родните просветители чакали да се снимат с него и да му благодарят за свършеното за тях.

 

„Дайте като отговор това, което беше вътре. Тази любов и признателност, която бликаше. По-добър отговор нямам“, каза Борисов.

 

Той демонстрира и притеснение към застарелия електорат на БСП и пожела на всички присъствали на събора на Бузлуджа да се приберат живи и здрави вкъщи.

„Много възрастни хора има там, а те така да ги измъчват. Да карат внимателно, магистралите са натоварени. Българите пътуват“, каза още министър-председателят.

Когато се стигна до въпрос за африканската чума по свинете обаче поредният епизод на „Борисов фейсбук LIVE“ спря с думите:

„Стига толкова вече“.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0