Борисов: По-нахално от комунист няма!

След БСП винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празна хазна. Винаги! Това заяви пред журналисти в Ямбол министър-председателят Бойко Борисов

След БСП винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празна хазна. Винаги! Това заяви пред журналисти в Ямбол министър-председателят Бойко Борисов, където инспектира ремонта на местната болница. Той се срещна с главния архитект, проектанта на болничното заведение и граждани от областта. На срещата присъстваха лекари и служители на болничното заведение. Премиерът съобщи, че още утре по време на заседанието на Министерския съвет ще бъдат отпуснати средства за довършване на ремонта.

,,Утре ще отпуснем 27 милиона лева. Сегашната болница е на павилиони, а пациентите се пренасят на ръце, което е недопустимо“, каза Борисов.

,,Даже Станишев, преди да си тръгне, ме „почерпи“, вдигайки с 10 процента пенсиите без да има пари в бюджета. При втория път вдигнаха с 280 млн. лева заплатите на полицаите отново без да има финансова обезпеченост“, допълни още премиерът.

,,Хората не знаят какви грандиозни строежи се правят. Виж, ако намериш тераса, идват веднага (БСП – бел. р.), но тези тунели и мостове под Стара планина въобще не са им интересни“, посочи Борисов.

,,Имаше само 3 или 4 колони на Дунав мост 2 и като паднахме от власт, Орешарски и Миков отидоха да откриват моста. Боже, какви нахалници! По-нахално от комунист няма“, завърши премиерът.