Борисов от Околовръстното: Като направим пътя, веднага ще изникнат комплекси на баирите

Помни ми думата - щом го направим пътя, ей тия баири горе ще ги видиш целите в комплекси.  Това заяви премиерът Бойко Борисов на зам.-министъ

Помни ми думата – щом го направим пътя, ей тия баири горе ще ги видиш целите в комплекси. 

Това заяви премиерът Бойко Борисов на зам.-министър Николай Нанков, докато инспектираха с джипа разширението на Околовръстното на София.

Влади, обърна се Борисов към министър Владислав Горанов, обади се да пратят патрулки тук, да не стане някоя беля.

Горанов звъни по телефона и докато обяснява „Шефът препоръча…“, Борисов повиши глас – Моята препоръка е да пратят патрулка до 10 минути, да не ме разберат погрешно.

Премиерът показа неделната си обиколка с джипа във фейсбук. Към групата се присъедини и министър Емил Караниколов, който рапортува, че изграждането на водопровода към Перник върви с пълна сила.

Щом не ни псуват като спрем, значи социологията е добра, констатира Борисов. И обясни проучването си на терен – Като видят багерите, хората се успокояват.

Премиерът Бойко Борисов разпореди да се подпомогнат семействата на двамата работници, загинали вчера при строежа на АМ „Хемус“. Всички норми на безопасност са били спазени, заяви заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков. Държавата взима спешни мерки за обезопасяване на строежите в страната. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0