Борисов от джипа: Омаскариха ме с Барселона, сега ще кажат, че имам язовир в Сирия

Както след всеки скандал, Бойко Борисов отново яхна джипа, качи министрите си в него и тръгна на инспекция. Днес наред беше трасето между Драгом

Както след всеки скандал, Бойко Борисов отново яхна джипа, качи министрите си в него и тръгна на инспекция. Днес наред беше трасето между Драгоман и Калотина, което е най-скъпият път у нас – 137 млн. за 14,5 км.

Там Борисов случайно се срещна с багериста Иван (75 г.), който му е съсед в Банкя. Бай Иван си спомни бабата на Борисов, разказа как майка му го е учила в трето и четвърто отделение и разказа как е строил два язовора в Сирия.

Сега ще кажат, че имам язовир в Сирия, коментира пред министрите си Борисов, след като се раздели с багериста.

Ето, така ме омаскариха с Барселона. Казвам им, че нямам къща, а те пак за къщата питат. Това го пише в учебника по пропаганда – редиш само истини. Ето сега – от Банкя ли е Иван, от Банкя е. Учила ли го е майка ми – учила го е. Помагал ли е на баба ми – помагал е. Правил ли е язовир в Сирия – правил е. Аз после как да кажа, че нямам язовир в Сирия, разсъждава Борисов.

След това той цитира една история как един човек го обвинили, че е откраднал шубата на някого, а всъщност неговата шуба била открадната. Според Борисов тази история е от „Братя Карамазови“ на Достоевски, макар че изглежда е имал предвид „Шинел“ на Гогол.

Ето и видеото, публикувано в профила на Бойко Борисов:

COMMENTS

WORDPRESS: 0