Борисов на митинга пред МС: На този ден трябва да сме заедно с президента, а не да ни разделя полицията

Борисов на митинга пред МС: На този ден трябва да сме заедно с президента, а не да ни разделя полицията

На Ларгото пред Министерския съвет са се събрали членове на ГЕРБ, симпатизанти на управляващата партия и граждани, пристигнали от цялата страна, за да

На Ларгото пред Министерския съвет са се събрали членове на ГЕРБ, симпатизанти на управляващата партия и граждани, пристигнали от цялата страна, за да заявят подкрепата си за правителството и водената от него политика.

Хората са тук, за да подкрепят премиера Бойко Борисов и действията на главния прокурор.

Премиерът слезе пред събралите се пред МС. Той поздрави привържениците си и симпатизанти да не се делят, призова за обединение, защото България има нужда в този момент от единна нация.

Искам само да Ви поздравя, да поздравя финансовия министър, да поздравя и симпатизаните на президента Радев. Днес е добър ден за България. Там сме, където са белите държави, и от днес няма да фалират по 10-12 повече банки, ЕЦБ, Банковия съюз и всички ние ще контролираме това да не се случва. Ползите са големи за държавата ни, неслучайно там са всички бели държави.

Не трябва да ни разделя нищо, това е най-гадното нещо, което ни се случва, цял свят ни се радва. Българският лев е фиксиран на точната цифра 1.955, което искаме. На този ден трябва да сме заедно с президента Радев, а не да ни разделя полицията. Няма да ни разберат в Европа, защо на този ден има два митинга.

Благодаря Ви, че сте тука, защото и ние можем да покажем, че когато поискаме можем да затворим „Орлов мост“.
Днес трябваше да бъдем тука заедно управляващи и опозиция, каза премиерът Борисов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0