Борисов: Много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а година!

Премиерът Бойко Борисов честити новата 2020 година и пожела много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а годи

Премиерът Бойко Борисов честити новата 2020 година и пожела много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а година! Посланието си министър-председателят отправи чрез официалната си страница във фейсбук.

Ето какво равносметка направи Борисов за изминалата 2019 и какви поздрави отправи за новата година:

2019-а беше добра година за България. Работихме много и във важни посоки – за повишаване на доходите на българите, за ускоряване растежа на икономиката, за увеличаване на чуждестранните инвестиции, за разкриването на нови работни места.

Страната ни придобива и най-модерните самолети на Балканите, с което за пореден път затвърдихме евроатлантическия път на България. Не липсваха и предизвикателства и проблеми. Правителството обаче положи всички усилия и предприе необходимите действия за решаването им.

И през 2020 г. ще продължим да работим по изпълнението на основните ни приоритети. Инвестициите в образованието и здравеопазването едновременно с реформирането на двата сектора е водещата ни задача. Работата по изграждането на магистрали, газопроводи, жп линии, болници, читалища, училища, детски градини, храмове и спортни обекти също ще продължи. Решителността ни идва от доверието, което ни гласувахте и на двата избора през 2019 година.

Още веднъж използвам възможността да Ви благодаря и да уверя, че отчитаме грешките си и се учим от тях. Моралните стандарти ще продължат да са водещи в отношенията ни с гражданите. И това, което мога да обещая е, че ще работим решително по всички проблеми пред страната и до края на мандата ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството.

Пожелавам на всички много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а година!

Честита Нова година!

COMMENTS

WORDPRESS: 0