Борисов към Горанов: Като ни гледа професорът Гечев, си вика Борисов е станал шофьор на Горанов (видео)

Професорът Гечев, като ни гледа, си вика Борисов е станал шофьор на Горанов. Горанов му стъпи на шията и сега го вози, а кметът му е вместо охра

Професорът Гечев, като ни гледа, си вика Борисов е станал шофьор на Горанов. Горанов му стъпи на шията и сега го вози, а кметът му е вместо охрана от НСО.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, докато инспектираше с автомобила си ремонтните дейности в Перник. Заедно с него бяха и министърът на финансите Владислав Горанов, зам.-министърът на регионално развитие Николай Нанков и кметът на Перник Станислав Владимиров.

Изказването му дойде, след като преди дни депутатът от БСП Румен Гечев поиска оставката на финансовия министър, защото е спуснал чадър над бизнесмена с 11 обвинения за престъпна дейност Васил Божков.

Премиерът попита дали новият водопровод, който докарва вода от Мало Бучино, дава още аварии. Пернишкият кмет отговори отрицателно и допълни „много го плюха водопровода. Много фалшиви новини имаше, но благодарение на него сега сме на воден режим само през нощта“.

Борисов пък не пропусна да се похвали: „За месец докарахаме вода от Родопите за Перник“.

Горанов попита защо нощният режим в града още важи, а Владимиров обясни, че целта му е да няма щети.

От думите на Владимиров стана ясно, че след 72-часовите тестове аварии не е имало.

Освен това благодарение на новата ВиК връзка в язовир „Студена“ вече има 17 млн. кубика вода при под 3 млн. кубика при въвеждането на водния режим през ноември.

„75% са загубите на ВиК-Перник. С промените се надявам да ги свалим на 45%“, добави кметът на Перник, докато обикаляше квартал Църква.

Владимиров обясни и за новата технология за смяна на тръбите, която е без изкопни работи. Той изтъкна и, че не е имал оплаквания от жителите по време на ремонтите.

Борисов в хумористичен стил се оплака, че при дългите си обиколки в Перник не е видял ни един „Голф“ – любимата марка коли на перничани, но за сметка на това трафикът в града бил доста натоварен.

COMMENTS

WORDPRESS: 0