Борисов и Ердоган разговаряха по телефона

Борисов и Ердоган разговаряха по телефона

Бойко Борисов и Реджеп Тайип Ердоган са разговаряли тази вечер по телефона. Новината бе потвърдена от Министерството на съобщенията в Анкара в 21.07 ч

Бойко Борисов и Реджеп Тайип Ердоган са разговаряли тази вечер по телефона. Новината бе потвърдена от Министерството на съобщенията в Анкара в 21.07 часа в Туитър, съобщава 24rodopi.com.

„Нашият президент Реджеп Тайип Ердоган разговаря по телефона с българския премиер Бойко Борисов. Бяха обсъдени стъпки за подобряване на двустранните отношения и дискутирани регионални въпроси“, гласи туитът.

Разговорът е проведен дни след публикация на германското списание “Шпигел”, в която се твърди, че бившият главен прокурор Сотир Цацаров и премиерът Бойко Борисов са нарушили закона и са работили съвместно с турското посолство за експулсирането на бизнесмена, сочен за близък до организациятта на Фетхуллах Гюлен – ФЕТО, която пък е сочена за организатор на опита да държавен преврат в Турция. Сотир Цацаров и МВР реагираха, че законът не е бил нарушаван. Бююк влязъл в България с невалидни документи, посочват от МВР.

Снимка: Министерство на съобщенията, Анкара

COMMENTS

WORDPRESS: 0