Борисов и без джипка показа нов асфалт, сниман от дрон

Продължаваме да подобряваме пътищата в страната. Утре се пуска движението в ремонтирания 10-километров участък от магистрала „Тракия“ между п.

Продължаваме да подобряваме пътищата в страната. Утре се пуска движението в ремонтирания 10-километров участък от магистрала „Тракия“ между п. в. „Чирпан“ и п. в. „Чирпан – Изток. Отсечката е част от общо 16,5 км, които започнаха да се обновяват през февруари. В началото на април завърши ремонтът и на 6-километровото трасе между връзката за АМ „Марица“ и пътен възел „Чирпан“. Целият участък е с подобрено отводняване, нова асфалтова настилка, мантинели, маркировка и знаци. Това написа във фейсбук премиерът в оставка Бойко Борисов.

След контузията в коляното и последвалата операция, министър-председателят по обясними причини не може да инспектира строителните си постижения с джипката „Тойота Секвоя“. Затова Борисов публикува видео от обекта, снимано с дрон.

Той благодари на строителите и инженерите, които по думите му са работили без почивен ден, едновременно в двете посоки, за да се възстанови трафикът в участъка.

От утре продължава ремонтът на следващите над 23 км от АМ „Тракия“ между Чирпан и Стара Загора. Ще бъдат затворени и двете платна на магистралата, а за удобство на пътуващите са осигурени обходни маршрути. Ремонтът трябва да приключи в началото на летния туристически сезон, съобщи още Борисов в социалната мрежа.

COMMENTS

WORDPRESS: 0