Борисов за скандалните разкрития: Сега навързах всичко защо Радев прави това правителство!

Борисов за скандалните разкрития: Сега навързах всичко защо Радев прави това правителство!

„Сега навързах всичко защо Радев прави това правителство“, това каза премиерът в оставка Бойко Борисов по повод скандалните разкрития на бизнесмена Св

„Сега навързах всичко защо Радев прави това правителство“, това каза премиерът в оставка Бойко Борисов по повод скандалните разкрития на бизнесмена Светослав Илчовски за натиска върху българските предприемачи и как Мата Хари снима пачките и златото в спалнята му. Според крупния земевладелец, който говори пред парламентарната Комисия по ревизията, плеймейтка е получила 5 000 лева за да бъде в спалнята на Борисов.

„Единственият начин да прикрият своята некомпетентност. Ще се сбият тези, които са в сговор срещу нас. Закрита комисия се предава по интернет.  Не го познавам Илчовски. Аз се занимавам с политика. Те се видяха, че нито имат програма, излъгаха каквото поеха като ангажименти.  Сега като знам как ни сготвиха целия капан, знам какво ще правят след това.

Очаквах за месец и половина управление. Единствено чувам как щели да носят на Радев документи. Те ще извадят още кошаревски свидетели. Платили са на още хора да говоря. Толкоз.  Една година се занимават с това, а ги пребихме със 75 депутати. Радвам се на машините, ще се намалят недействителните гласове“, каза Борисов.

24bulgaria.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0