Борисов: Слави да прави правителство, имам 10 дежурни депутати, ще го подкрепят

„Колегата политик Слави Трифонов трябва да излезе да си поеме отговорност. Най-колегиално го моля да започне да си прави състава на правителството.  Д

„Колегата политик Слави Трифонов трябва да излезе да си поеме отговорност. Най-колегиално го моля да започне да си прави състава на правителството.  Да не дезертират, да не се оправдават, че не им достигат гласове. Ако толкова им е нужно, имам 10 дежурни депутати, които да ги подкрепят. За мен е важно да има стабилно управление в държавата, аз си я обичам“.

Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на Министерски съвет.

„Гледам изказванията на нашите опоненти. Всички искат да омаловажат безспорния успех, който всички вие постигнахте. За съжаление колегите от „Патриотичния фронт“ се разединиха, иначе със сигурност щяха да са в парламента. С чест и гордост можем да каже, че сме изпълнили всички ангажименти и обещания, които сме поемали през тази година. С нашия опит, експертиза и убедителна победа с 10% пред втория, сме длъжни заради нашите избиратели да предложим вариант за управление. Виждам огромна безотговорност от останалите политически партии. След като похарчихме 150-160 милиона, изпитват неудовлетворено желание за нови избори“, подчерта той.

24bulgaria.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0