Борисов: Джентълменството не ми позволява да кажа коя е Мата Хари

Борисов заизрежда куп успехи на бившите вече управляващи - цъфтящата ни икономика, липсата на дефицит. Готовността за Шенген. И попита възмутено -

Борисов заизрежда куп успехи на бившите вече управляващи – цъфтящата ни икономика, липсата на дефицит. Готовността за Шенген. И попита възмутено – с кое ГЕРБ трябва да се срамува като първа политическа сила? Борисов заговори и за готвения провал на изборите. Трън в очите му остават машините. Започна да рисува апокалипсиси са виещи се опашки от гласуващи и скандали.

Експремиерът разказа и доста кратко за срещата си в американското посолство вчера. Спести обаче детайлите. Причината – политическото му възпитание“ не позволявало да говори свободно за работните си срещи.

Благодари и на Минеков, че отчел „достатъчното“ пари за култура от страна на ГЕРБ.

Вярващ човек съм, една стотинка не сме получили от Божков, припознаваме само Манолев – с моя подпис е станал министър. Вчера бяха в американското посолство – няма такава хубава среща, от месеци работим по тези теми, тази среща беше заявена миналата сряда, по тези теми се работи, Вие ме познавате, каквото и да е недоверие, всичко благодарение на моята воля става. Над 10 срещи сме провели, от месеци работим по всички теми“ – учудващо ГЕРб поеха вина за Манолев.

„Не сме се виждали с Пеевски от месеци назад – 7,8,10 по повод смесените райони сме се видели. Може да се каже, че както Христо Иванов и Цонев си гукаха, така и ние сме си говорили“ – сподели Борисов, отбелязвайки, че с Пеевски само в Бояна или в Министерски съвет са се виждали…

„Как набедиха едно момиче! Не само че е набедена. Представете си да сте семеен човек и да кажет, че сте моя любовница, това момиче, лично отправям своето извинение към нея, А защо на базата на един такъв компромат се позволиха унижат едно момиче?“ –  отсече Борисов .

Друго не разбрахме за Мата Хари, защото все пак „джентълменството“ не му позволява да каже коя е.

„Бях в златния трезор и имаше едни големи палети и тези, които охраняват казаха, че който може да повдигне едно колче за него си е – само тогава съм пипал кюлче“ –  каза Борисов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0