Борисов: Взел съм моите решения, до 2-3 дни ще успокоим хората

"До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения". Това заяви премиерът Бойко Борисов от популярния фейсбук

„До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения“. Това заяви премиерът Бойко Борисов от популярния фейсбук сериал по Севда тв.

Днес министър-председателят отново вози строителния зам.-министър Николай Нанков и се възхищава на строителните дейности по първите 15 километра от магистрала Европа.

 

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят. Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”, чува се да казва премиерът.

 

След това монологът на Борисов продължава:

 

„Зелената сделка чука на вратата, новите проекти, които трябва да се направят, за да може догодина да се ползват евросредствата. Предстоят тежки решения. Има да решаваме COVID-19, Зелената сделка… Имаме толкова неща, които трябва да се подготвят. В момента това е най-голямата финансова и икономическа криза в света. Но моите политически опоненти това им се вижда толкова лесно… Като е било лесно, да го бяха направили“.

 

Премиерът използва лайв участието си и да атакува лидера на Демократична България Христо Иванов за репликите, които му отправи бившият НДСВ депутат Димитър Ламбовски на един от протестите на Орлов мост.

 

„Само като му видях гузната физиономия (Христо Иванов), ама двуличието ще им блесне със страшна сила. Всичко излиза наяве рано или късно. Ама такова бягане, оправдаване… Той само да се погледне в огледалото. Да си погледне гузната физиономия. Тя казва всичко. Оправданията няма да му свършат работа, гузната му физиономия казва всичко“, реди Борисов за бивши правосъден министър във второто му правителство.

 

След това премиерът се възхити от армията от багери на магистралата.

 

„Около максимум месец е необходим да се довършат строителните работи от нашите герои на социалистическия труд, нашите строители на съвременна България. Асфалтът е положен. Това е чисто новото трасе. Септември месец, ако е казал Господ, българите ще карат по АМ „Европа“. Движението тук беше един паваж, ако си спомняте, където хората толкова протестираха. Само за месеци това е новото трасе посока запад, по което се движат автомобилите. Усилията си заслужават. Няма да се прави никакъв компромис с качеството“, изреди премиерът въртейки волана на Тойотата Секвоя.

 

Борисов похвали и чистотата на черноморските ни води.

 

Толкова чисто море няма – отгоре до долу цялото море се пречиства със станции и всичко това е за младите хора, но не само и за тях – старите хора, тези на средна възраст,  каза още министър-председателят.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0