Боби Михайлов след срещата при премиера: И аз съм чувал за натиск върху съдиите!

Боби Михайлов след срещата при премиера: И аз съм чувал за натиск върху съдиите!

Премиерът Бойко Борисов прие на официална среща в Mинистерски съвет президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и собствениците на трите

Премиерът Бойко Борисов прие на официална среща в Mинистерски съвет президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и собствениците на трите гранда Георги Домусчиев (Лудогорец), Гриша Ганчев (ЦСКА) и Васил Божков (Левски).

На срещата присъстваха главният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов. След сбирката Михайлов сподели, че никой не му е звънял да се оплаче от натиск върху съдиите.

“Чувал съм и аз, че има някакъв натиск върху съдиите. Живеем в една и съща държава, нали така? Но съм си дал телефона на всички. А никой не ми е звънял за нищо”, каза бившият страж на “Левски”.

Инициативата за днешната среща беше на премиера Борисов.”Той се грижи за цялата държава, част от която е и футболът ни. Опитва да помага, за да не се стига до наказания, като това с футболните хулигани. Според КЗК, няма конфликт на интереси за тв правата. Стиснахме си ръцете за феърплей. Разбрахме се да не се притискат съдиите”, каза Михайлов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0