Арестуваха нашенка, приспивала възрастни гърци с морфин за да ги обира

Българката Юлия Любомирова Топалова е арестувана от гръцката полиция с обвинение, че е давала хапчета на възрастни хора с цел да ги ограбва. Родена е

Българката Юлия Любомирова Топалова е арестувана от гръцката полиция с обвинение, че е давала хапчета на възрастни хора с цел да ги ограбва. Родена е на 14 март 1968 година.Полицията разпространи снимката й, за да бъде разпозната и от други хора, при които е работила преди това, пише „Български новини”.
Юлия Топалова бе задържана миналата седмица в квартал Кипсели, преди да даде поредната доза на баба, за която се е грижила. Българката е настанена в затвора на Тива.
Властите в Гърция съобщават, че жената била наемана от различни семейства, които искали от нея да гледа роднините им. Вместо това, тя слагала морфин в чая, или кафето им и след като заспели, ги ограбвала. След това търсела друго поредно семейство, при което бъде повикана на работа. На обявите попадала чрез обяви в интернет.
Твърди се, че не се задържала на работа повече от ден, два, тъй като прибягвала до опасната престъпна схема почти веднага.
Юлия е заловена непосредствено, преди да даде поредната доза на възрастна жена. Според информация от полицията, има и един смъртен случай, причинен от предозиране.

COMMENTS

WORDPRESS: 0