Арести в еротичен бар в центъра на Пловдив

Четирима души са задържани за склоняване към проституция при спецакция на пловдивската полиция в еротичен бар. Арестите са извършени тази нощ

Арести в еротичен бар в центъра на Пловдив

Четирима души са задържани за склоняване към проституция при спецакция на пловдивската полиция в еротичен бар. Арестите са извършени тази нощ при проверка на стрийптиз клуб в центъра на Пловдив. Мъжете са задържани за трафик на хора за целите на сексуална експлоатация, съобщават от пловдивската полиция.

За 24 часа са арестувани собственикът, управителят и един от охранителите на нощното заведение – и тримата от Пловдив, както и мъж от Варна, който набирал момичета. Четиримата са на възраст от 31 до 40 години.

С набраните момичета те предлагали платени услуги на свои клиенти. По случая се води досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура в Пловдив.

Установено е, че в нощния клуб се предлагали сексуални услуги от жени срещу заплащане, посочват от държавното обвинение. В акцията са участвали служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив. С оглед събраните доказателства предстои наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив да прецени за повдигане на обвинения спрямо задържаните и определяне на мярка за неотклонение.

COMMENTS

WORDPRESS: 0