Адска катастрофа на магистрала „Хемус“, загина 42-годишен мъж

Адска катастрофа на магистрала „Хемус“, загина 42-годишен мъж

42-годишен мъж е загинал при катастрофа между лек автомобил и автобус с румънска регистрация на автомагистрала „Хемус“ край пътен възел „Каспичан“, съ

42-годишен мъж е загинал при катастрофа между лек автомобил и автобус с румънска регистрация на автомагистрала „Хемус“ край пътен възел „Каспичан“, съобщава 24shumen.com.

В 17.23 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР е получени сигнал за възникнал тежък пътен инцидент на автомагистралата край бензиностанция до пътния възел за град Каспичан, в посока към град Шумен, уточняват от регионалния пресцентър на МВР в Шумен.

Ударили са се лек автомобил „Рено“ и автобус „Сетра“, с румънска регистрация. П Загинал е 42-годишен мъж от Русе, който е управлявал лекия автомобил. В колата с него са пътували 36-годишната му съпруга и 10-годишното им момче, които са откарани в МБАЛ – Шумен.

Водачът на автобуса е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, като не е отчетено наличие на такива.

Временно движението при 357-ми км на автомагистрала „Хемус“ в посока Шумен се осъществява в изпреварващата лента поради катастрофата, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

24bulgaria.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0