дом Общество Шефът на Фонд „Земеделие“ съди сайтове за новина, че е хванат да...

Шефът на Фонд „Земеделие“ съди сайтове за новина, че е хванат да шофира надрусан

88
0
ДЯЛ

Изпълнителният директор на Държавния фонд „Земеделие“ Живко Живков отрече да е бил хванат от полицията да шофира след употреба на наркотици. Живков нарече появилата се в някои сайтове информация „фалшива новина“ и каза, че до края на деня ще реши дали да търси правата си в съда, предаде БНР.

Той е категоричен, че информацията, че е арестуван в София, няма нищо общо с истината.

„По времето, в което се оказа, че миналата седмица съм арестуван и колата ми е прибрана в полицията, аз бях в редовен годишен отпуск на българското Черноморие със семейството ми. Може да се провери хотелът, резервацията и снимки къде съм бил. Това е медийна атака, зад която стоят нечии накърнени от работата на Фонд „Земеделие“ интереси“, категоричен е директорът на фонда.

„Може да е някой служител, който е засегнат, може да е някой бенефициент – лични интереси, болни амбиции, наранени финансови взаимоотношения между Фонд „Земеделие“ и некоректен бенефициент“, допълни той.

Живков отрича някога да е шофирал автомобил с немска регистрация, какъвто се посочва в информацията, и твърди, че никога през живота си не е употребявал наркотици:

„Пожелавам на всички наркомани да имат моя начин на живот, всяка сутрин в шест часа съм във фитнеса и поне два пъти в седмицата играя футбол с приятели. В момента се консултирам с адвокат и ще реша как да си търся правата“, каза още Живко Живков.