дом Политика Цацаров да започне проверка на Валентин Златев, поиска Веселин Марешки

Цацаров да започне проверка на Валентин Златев, поиска Веселин Марешки

125
0
ДЯЛ

Върху Марешки има тежък политически чадър, каза Златев

Лидерът на партия „Воля“ и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки поиска от главния прокурор Сотир Цацаров да започне проверка по отношение на твърдения на Валентин Златев, председател на Българската петролна и газова асоциация.

Поводът – Златев казал, че върху Марешки има тежък политически чадър.

„Самият факт, че се говори, че някой в България може да наложи тежък политически чадър върху определени видове престъпления и престъпници, означава, че г-н Златев знае кои са тези хора и какво правят“, посочи Марешки, цитиран от БГНЕС.

„Днес събрах цялата си мъжественост и казвам днес, че Валентин Златев знае за тези хора, които могат да налагат политически чадър върху престъпници и престъпления. Призовавам г-н Цацаров да се извиси на нивото на своята мъжественост и да постъпи по същия начин както постъпи предния път – да образува на мига дело, да бъде призован г-н Златев, да осветли престъпници във високите етажи на властта, които могат да налагат тежки политически чадъри върху престъпници и престъпи схеми“, каза още Марешки.

Ако г-н Цацаров не събере смелост да образува дело и да осветли тези хора, ние от „Воля“ ще считаме, че върху лицето Валентин Златев има тежък прокурорски чадър. Надявам се, че няма да се стигне дотам“, допълни Марешки.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!