Хороскопът

  341
  0
  ДЯЛ

   

  Овен 21 март – 20 април

  Запазете самообладание. В началото на деня рискувате повече отколкото е нужно. Преглътнете обидите, спестете си забележките и дайте шанс на околните да се коригират в избора и преценката. До вечерта ще преодолеете преградите по пътя. Не е нужно да ги рушите, а да ги прескочите или заобиколите. Запазете си мост за връщане. Намерете максимално дипломатичния и устройващ вариант. Ако си изпуснете нервите изпускате и контрола върху ситуация, която може да ви донесе пари и ползи. Спазвайте закона и предписанията.

   

  Телец 21 април – 20 май

  Днес нищо не се дава с лекота, но ако си настойчив, ако опиташ пак, ако промениш тактиката нещата може да се получат и работата да се уреди. Символ на деня е реката, която винаги ще намери пътя си към морето. Събирайте подкрепа от различни житейски извори, потърсете стари приятели или работодатели, опитайте отново на местата където преди са ви отказвали. Денят носи награди за настойчивите и амбициозните. Пътувайте, преговаряйте на място. До утре на обед може да финализирате имотна сделка.

   

  Близнаци 21 май – 21 юни

  Имате шанс да направите пробив в средата си и да постигнете неща, които в миналото са ви били отказвани. Ако не можете да завладеете дадена крепост, подложете я на обсада и тя няма да издържи. Няма ситуация без изход за вас в този момент. Някъде ще се предложат и два варианта, които в последствие ще ви дадат и две възможности за промяна в начина ви на работа и личен живот. Концентрирайте силите си в желаната поска. Проведете нужните разговори, привлечете съмишленици и работата ви ще се уреди.

   

  Рак 22 юни – 21 юли

  Ден на водата. Под душа или във ваната ще ви хрумнат чудесни идеи. Някой може и да „изпие една студена вода” и да получи откази, но ако опита на друго място, с различна тактика и предложения може и да успее. Ще ви коства много да убедите околните да ви съдействат, но до вечерта ще направите връзките, които утре ще помогнат да успеете и спечелите. Излизате от период, в който нито са ви слушали, нито пък вие сте взимали под внимание думите и претенциите на околните. Съберете се и се разберете по спорните въпроси.

   

  Лъв 22 юли – 22 август

  Ден за крачка в нова посока, за събрания, преговори и натиск в посоката на личния ви интерес. Търсете преки пътища, а ако срещнете преграда заобиколете или подкопайте основите на стабилността й. От няколко места ще ви поднасят нужната информация. Ще получавате пари и подкрепа от минали и настоящи съюзници. Ще изиграете успешна посредническа роля и ще намерите нужното финансиране. Кандидатствайте по спонсорски и дарителски програми и сами се включете в подобни инициативи.

   

  Дева 23 август – 22 септември

  Не се разсейвайте със странични занимания. Днес всеки си гони целта и търси пътища за включване в голямата игра. Символ е реката бързаща към морето. Опитайте да обедините сили и ресурси с най-близките, с колеги и приятели, които мислят като вас и малко не им достига да успеят. Преградите по пътя са лесно преодолими, когато имаш до себе с доверен човек, когато знаеш какво искаш и накъде вървиш. Пътувайте, направете жестовете, които се очакват от вас. Върнете дълговете на внимание и ще получите такова.

   

  Везни 23 септември – 22 октомври

  Ден на конфликти, на бурни изяви и прояви на емоция. Енергията ви търси поле за изява. Ще прекрачите някои ограничения, ще кажете и направите неща, след които няма връщане назад. Бъдете внимателни сутринта, не позволявайте да ви въвличат в скандали. Ще успеете да се измъкнете от неприятна ситуация, но ще платите и висока цена за това. Може да откриете неочакван изход от ситуация, която отдавна не ви дава мира и покой. Контролирайте се, бъдете дипломатични. Днес правата линия не е прекият път към целта.

   

  Скорпион 23 октомври – 22 ноември

  Не си слагайте спирачки, не превръщайте реката на ентусиазма си в блато, в което загиват надежди, амбиции и очаквания. Тръгнете напред, преговаряйте по важните въпроси от личен и професионален характер. Подайте документи за работата и позицията, която искате да постигнете. Бъдете сигурни, че утрешният ден ще ви донесе късмет и ползи, ако днес добре се потрудите, ако използвате всичките си възможности и ресурси. Само, който не опита няма да успее. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват.

   

  Стрелец 23 ноември – 21 декември

  Ден на активни мероприятия в опит да се излезе от зациклени и задържащи положения. Може да направите важна стъпка към целта, която гоните отдавна. Точно след един месец ще се освободите от оковите и от задържащите положения в живота ви. Тогава планетата на кармичните изпитания Сатурн ще напусне вашия знак. Сега е момента да опипвате почвата и възможностите за нещо ново, което ще отприщи личния ви ентусиазъм, сили и възможности. Опитайте да направите пробив в средата си и да привлечете съюзници.

   

  Козирог 22 декември – 20 януари

  Бъдете внимателни. Днес нервите не издържат, особено ако дълго сте подтискали страсти и амбиции. Вероятно е да счупите печата на забраните, да направите рисков ход и да си създадете проблеми във връзките. Нещо, което вече прелива и не може да се издържа ще се отпуши и ще повлече реката от промени, но по един болезнен и рисков начин. Не правете нещо на всяка цена. Този ден изисква промени и дава възможност да се постигнат нови позиции, но за вас е важно да не платите висока цена. Щадете си здравето.

   

  Водолей 21 януари – 19 февруари

  Ден на неограничените възможности. Не се разпилявайте, за да не загубите енергия и ценно време. Концентрирайте се над най важната си цел и я следвайте неотклонно. Ще ви забавят проблеми на работното място или с близките, но до края на деня може да постигнете своето. Вложете енергия и ресурси в нови проекти, търсете начин да се измъкнете от лични и професионални кризи и да живеете по-добре. Денят се свързва с реката от възможности, в която не всеки може да плува. Дано знаете какво искате и търсите.

   

  Риби 20 февруари – 20 март

  Този ден дава нови шансове. До вечерта ще намерите изход от неприятни положения, ще тръгнете към нови цели и възможности. Неочаквано ще се открият пътища и начини за решаване на наболелите проблеми. Ще излезете от трудна ситуация, която не ви дава мира и покой. Ден за връщане на дългове, за разчистване на сметки, за пътувания и опознаване на света и на другите от различна гледна точка. Планирайте за утре сключването на нови договори и уреждането на имотна сделка. Вече плувате в свои води.